Декоративна фотографія, хвиля і сонце

Відпочинок на Світязі

Декоративна фотографія, хвиля і сонце

Відпочинок на озері Світязі, який він?

Паркан біля пляжу озера Світязь, з надписом Світязь.Наближається сезон відпусток. Зрозуміло, що найбільш актуальним питанням в цей період є «Куди їхати?»
В цій статті ми хочемо трішки розповісти про відпочинок на Світязі. І чому місцем свого відпочинку потрібно вибрати саме озеро Світязь

Спочатку розкажемо декілька слів про Світязь:
• Озеро Світязь – найбільше та найглибше озеро природного походження в Україні. Світязь чимось схожий на море. Тому часто можна почути від дітей питання «А коли ми підемо до моря?»
• Вода у озері цілюща, збагачена сріблом, гліцерином і іншими мінералами. Такий склад води забезпечує відновлення шкіри.
• Шацький край, місце де розташоване озеро, є природним парком, тому вас чекатимуть гарні соснові ліси, красива природа краю. Ви зможете скуштувати смачні лісові ягоди.

Житло у Світязі ви можете підібрати на любий смак і гаманець, від 90 грн з людини, на нашому сайт?і перейшовши в розділ "Оренда житла". Послуги по наданню житлу надають як готелі, бази відпочинку так і власники приватних садиб, тому оселю ви оберати по вашим побажанням, але вам потрібно зарезервувати його зарання, щоб не залишитися без місця на ночівлю.

Активний відпочинок
Якщо ви отримуєте задоволення від активного відпочинку, то вам стануть в нагоді круті екскурсії по Шацьких озерах, ви отримаєте море задоволеня і вражень від них. Також тим, хто захоплюється рибалкою, сподобається відпочинок на Світязі, бо у озері є дуже багато різної риби. А на пляжах ви зможете орендувати човна чи катамаран, щоб поплавати по озері.

Ми з нетерпінням чекаємо на наших відпочиваючих, щоб ви оцінили ті зміни, які відбулися у нас. Відпочинок на озері Світязь у 2019 році стане одним з кращих за всі роки!

Схід сонця на озері Світязь декілька човнів і замок з піску.