Декоративна фотографія, хвиля і сонце

Відпочинок на Світязі

Декоративна фотографія, хвиля і сонце

Екскурсії на пітбайках

Колаж фотографій з екскурсій на пітбайках. На фото декілька пітбайків, стара, дерев'яна башня.Приїхали на Шацькі озера і не знаєте чим зайнятись? Компанія "Драйв" пропонує вам цікаві та драйвові екскурсії на пітбайках.

Відчуйте справжній драйв! Екскурсії проходять у дуже красивих, цікавих і місцями у складних і небезпечних місцях. На ваших шляхах зустрінуться різні типи покриття: щебінь, пісок і бездоріжжя. Будете проїжджати хвойні і змішані ліси, якими славиться Шацький край, куски дороги проходитимуть біля самого озера Світязь, тому гарні фотографії у профіль інстаграму вам забезпечені!

Під час екскурсії ви проїжджатимете таємничий будинок рибака в лісі на березі озера Світязь, затоку Бужня, оглядову вишку в с.Залісся, озеро Пулимецьке, вишку рибака, озеро Климівське, ДОТ часу другої світової війни, озеро Чорне мале, озеро Острів’янське, район Іллічівка. Тим самим побачите наш край з іншої сторони!

Екскурсії Ви можете замовити перебуваючи в любому місці Шацьких озер, а це Світязь, Шацьк, Пульмо, Гряда, Мельники та інші місця.

Замовлення здійснюється за телефонами: 099 646 9424, 068 426 8945
Адреса: вулиця Лесі Українки, 10, Пульмо, Волинська область
Також шукайте у соц. мережах:
instagram: @drive_pitbike_svityaz
facebook: Прокат Пітбайків Драйв

Поїздка на пітбайках по піщаній дорозі. Люди на пітбайках і квадроцихлах Три пітбайка і три людини в екіпіровці, які сидять на них